delivery iconenthema contacticons mail orderantikatavoli iconenthema eidikos

Special Χαμηλές Τιμές

 • Βρίσκεστε εδώ:  
 • Spirulina Nigritas Ελληνικη Σπιρουλινα Νιγριτας Σερρων 120χάπια /400mg
  SKU: A
  Geospirulina Nigritas
  Τιμή πώλησης με έκπτωση
  Βασική τιμή με ΦΠΑ 20,93 €
  Τιμή πώλησης 8,50 €
  Εκπτωση -12,43 €
  59% OFF

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ,πιστοποιημενη και με διεθνη πορεια/120χάπια /400mg

  AΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ !!

  ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ,ΠΑΡΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ,πιστοποιημενη και με διεθνη πορεια

  Συσκευασία 120 δισκίων των 400mg, σε blister

  Γενικές πληροφορίες για τη Spirulina:

  Η Spirulina είναι ένα αρχέγονο πολυκυτταρικό μικροφίκι που εμφανίστηκε στη γη πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Με την ικανότητά του να φωτοσυνθέτει απορροφώντας διπλάσια της βιομάζας του ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και να δεσμεύει ατμοσφαιρικό άζωτο (Ν).
  Έχει συντελέσει στην διαμόρφωση της σύγχρονης γήινης ατμόσφαιρας, εμπλουτίζοντάς την με άφθονο οξυγόνο. Βιολογικά χαρακτηρίζεται ως οργανισμός θερμόφιλος (optimum 35c) και αλκαλόφυλος (ΡΗ 9-11). Αυτές οι συνθήκες εξασφαλίζονται στο Γεωθερμικό πεδίο της Νιγρίτας (ΘΕΡΜΑ), με τα θερμομεταλλικά νερά. Η υψηλή ροή φωτονίων της περιοχής συντελεί σε υψηλούς ρυθμούς φωτοσύνθεσης με παραγωγή υπερ-αρίστης ποιότητας spirulina.
  Ιστορικά, οι Ισπανοί κατακτητές του Mexico, τον 16ο αιώνα παρατήρησαν τους Ατζέκους να συλλέγουν με λεπτά δίχτυα απο λίμνες φυσική spirulina και να την μετατρέπουν σε κέικ, κύριο συστατικό της διατροφής τους. Σήμερα αυτή η διαδικασία γίνεται συστηματικά στην λίμνη Texcoco. Παρόμοια διαδικασία εφαρμόζεται στο Chad της Αφρικής στη λίμνη Kossoron, όπου η spirulina είναι κύριο συστατικό των τοπικών πλυθυσμών, ιδιαίτερα για τις εγκυμονούσες γυναίκες και στην τοπική φαρμακευτική. Μετά τον Β’Παγκόσμιο πόλεμο Γερμανοί και Γάλλοι καθηγητές μελέτησαν λεπτομερώς τη spirulina. Το 1967 η spirulina ανακυρήχθηκε ως “η εξαιρετική πηγή διατροφής του μέλλοντος”, απο την Διεθνή Ένωση Μικροβιολόγων. Πιο πρόσφατα η ΝΑSA επέλεξε τη spirulina ως την κύρια πηγή διατροφής των αστροναυτών.

  Βιοχημική σύσταση της ελληνικής bio-spirulina:

  Η Spirulina περιέχει περί τις 100 ουσίες και απλά στοιχεία.
  ¬ Πρωτείνη: Από 60-70% επι ξηρού βάρους. Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και δέκα απο τα μη απαραίτητα, δηλαδή είναι μία “πλήρης” πρωτείνη που υπερέχει της πρωτείνης του γάλακτος, του κρέατος και των αυγών, με διαλυτότητα 95%.
  ¬ Βιταμίνες: Περιέχει τις βιταμίνες: B-1 (thiamine), B-2 (riboflavin), B-3 (νικοτιναμίδη), Β-6 (πυροδοξίνη), Β-9 (folic acid), B-12 (cyanocobalamin), βιταμίνη C, βιταμίνη D και βιταμίνη Ε, βιοτίνη (Η), φολλικό οξύ, ινοσιτόλη και προβιταμίνη Α.
  ¬ Απαραίτητα λίπαρά οξέα: Έχει υψηλή περιεκτικότητα (30-60%) πολυακόρεστα (PUFA), ιδιαίτερα σε λιπαρά οξέα της σειράς Ω, όπως γ-linolenic (ALA,linoleic (LA), stearidonic (SDA), eicosapentaenoic (EPA), docosahexaenoic (DHA) και arachidonic acid (AA), Palmitic acid, Oleic acid
  ¬ Μεταλλικά στοιχεία: Περιέχει Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Νάτριο, Μαγγάνιο, Φώσφορο, Χαλκό, Σελίνιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο. Δεν περιέχει ιώδιο.
  ¬ Φωτοσυνθετικές χρωστικές: Χλωροφύλλη, Φυκοκυανίνη, Καροτίνες, Ξανθοφύλλη, Κανθαξανθίνη, β-Κρυπτοξανθίνη, Φυκομπιλιπρωτείνες.
  ¬ Νουκλεικά οξέα: Περιέχει Ribonucleic acid (RNA) και Deoxyribonucleic acid DNA.


  Ευεργετικές ιδιότητες;

  Η spirulina που αγοράσατε είναι ένα μικροσκοπικό φυτό που έχει αναπτυχθεί από “σπόρο” που προέρχεται από ένα απο τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Γερμανίας το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα φυκών παγκοσμίως. Ως φυτό, είναι ένας καταπληκτικός οργανισμός που υπάρχει και αναπαράγεται επί 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, στον οποίο οφείλουμε την ύπαρξή μας (πρώτη παραγωγή O2). Είναι το μοναδικό φυτό που καλλιεργείται σε δεξαμενές – πίστες κυκλικής κίνησης αναζητώντας την τροφή του και την ηλιακή ενέργεια υπο μορφή φωτονίων, ορισμένων μήκων κύματος του φωτεινού φάσματος. Πριν φθάσει στα χέρια σας έχει “τρέξει” περίπου 40 χιλιόμετρα, όσο ένας μαραθώνιος.
  Τα διαφορετικά στοιχεά που μας παρέχει η spirulina είναι πλήρως υδατοδιαλυτά και απολύτως εύπεπτα, προσφέροντας επιπλέον ενέργεια, συμπληρώνοντας ανεπάρκειες της καθημερινής διατροφής, αποκαθιστώντας το σωστό μεταβολικό ισοζύγιο. Αυξάνει τις επιδόσεις στην πνευματική και σωματική εργασία, την άθληση και τη διάθεση για ανταγωνιστική διάκριση στους χώρους που κινείται κάθε σύγχρονος άνθρωπος.
  Σύμφωνα με επίσημη δημοσίευση του Οργανισμού Γεωργίας και Τροφίμων (FAO), του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Circular 1034 FIMA/C1034 (En), 155N 2070-6065 του 2008), η spirulina αναγνωρίζεται η δυνατότητα χρήσης της για επιβοηθητική ίαση (supplementary cure) σε πολλές ασθένειες ή προβληματικές καταστάσεις υγείας. Η σπουδαιότερη είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος απο την Phycocyanin, η οποία μειώνει δραστικά τα λιπίδια του αίματος, καταπολεμά το αίσθημα της “κούρασης” με την αύξηση των επιπέδων των immunoglobulin A (IgA) και Μ (ΙgM). (1)
  ¬ Οι πρωτείνες, οι βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και οι πολυσακχαρίτες βελτιώνουν όλες τις σωματικές επιδόσεις, ιδίως στους αθλητές. Στους αρσιβαρίστες αυξάνει την ικανότητα των πνευμόνων χωρίς να επηρεάζει την πίεση του αίματος.
  ¬ Η ξηρή βιομάζα της spirulina περιέχει εως 2% γ-linoleic acid (GIA), ποσοστό ίσο με αυτό του μητρικού γάλακτος. Αυτό το υψηλό ποσοστό βοηθά στην αρθρίτιδα, παχυσαρκία, καρδιοαγγειακά και σύνδρομο πενίας ψευδαργύρου.
  ¬ Η spirulina σε πειράματα που έγιναν στη Γερμανία και την Ιαπωνία, έδειξε οτι μειώνει την Χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τις χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτείνες του αίματος, δρώντας ευεργετικά στην καταπολέμηση της Αθυροσκλήρωσης. (2)
  ¬ Λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε οργανικό, άμεσα αφομοιώσιμο σίδηρο, η spirulina βοηθά άμεσα στη διόρθωση αναιμιών, χαμηλού αιματοκρίτη και του εμμηνορροικού συνδρόμου. (3)
  ¬ Τρέχουσες μελέτες ερευνούν τη θετική επίδραση της spirulina στην πρόληψη του καρκίνου (λευχαιμίες), την προστασία ατόμων που υποβάλλονται σε ακτινο-χημειο-θεραπείες και λόγω αντιικής δράσης σε υποβοήθηση ατόμων που έχουν προσβληθεί απ’τον ιο του AIDS.

  Λόγω των καταπληκτικών ιδιοτήτων τόσο στη διατροφή όσο και στην υποβοήθηση πρόληψης σοβαρών ασθενειών, ο ΟΗΕ χρηματοδοτεί εκτεταμένα προγράμματα παραγωγής και διανομής spirulina κυρίως για παιδιά, στην Αφρική, Ασία και Νότια Αμερική.


  Πώς να την καταναλώσετε:

  - Δύο χάπια το πρωί μαζί με ένα ποτήρι νερό ή χυμό και δύο το μεσημέρι μισή ώρα πριν το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

  ΔΕΝ έχουν παρατηρηθεί αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και ούτε υπάρχει κίνδυνος από υπερδοσολογία.
  Η Ελληνική Bιο - σπιρουλίνα καλλιεργείται αποκλειστικά στα Θερμά Νιγρίτας Σερρών, σε δεξαμενές που περιέχουν θερμομεταλλικά νερά, με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, χωρίς λιπάσματα, εντομοκτόνα και συντηρητικά.


  ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΩΔΙΟ


  Εάν αρχίζετε τώρα να παίρνετε Σπιρουλίνα,
  αυξήστε τη δοσολογία σταδιακά:

  • Τις δυο πρώτες ημέρες, πάρτε 1 ταμπλέτα ημερησίως.
  • Τις επόμενες δυο ημέρες, πάρτε 2 ταμπλέτες ημερησίως.
  • Τις ακόλουθες δυο ημέρες πάρτε 3 ταμπλέτες ημερησίως, κτλ., μέχρι να φτάσετε την απαιτούμενη δοσολογία 3 - 6 ταμπλέτων.
  • Λαμβάνετέ τις με νερό, λίγο πριν γευματίσετε.
  • Όταν αδυνατίζετε, πάρτε τις ταμπλέτες με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, μισή ώρα προτού γευματίσετε.
  • Μπορείτε να πάρετε την ημερήσια δοσολογία είτε όλη μαζί το πρωί, είτε χωρίζοντας τις δόσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Είναι καλό να μην παίρνετε Σπιρουλίνα το βράδυ. Διαφορετικά θα έχετε πολύ ενέργεια όταν θα θέλετε να κοιμηθείτε. Φυσικά, αποτελεί καλή λύση εάν πρέπει να εργαστείτε το βράδυ, ή αν πρόκειται να βγείτε.
  • Συμβουλή: Πίνετε άφθονο νερό, καθημερινά.
   Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε τις φυσικές διαδικασίες καθαρισμού του οργανισμού

  Πιθανές παρενέργειες κατά την αρχική περίοδο

  Κάποια άτομα ενδέχεται να αισθανθούν μια μικρή τάση προς εμετό όταν ξεκινήσουν να παίρνουν Σπιρουλίνα για πρώτη φορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στην πραγματικότητα, είναι το ακριβώς αντίθετο. Αποτελεί ένδειξη ότι η εσωτερική διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού σας έχει ξεκινήσει, και δείχνει ότι η Σπιρουλίνα λειτουργεί θετικά!

  ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

  Εαν δεν έχουμε Σπιρουλίνα σε σκόνη διαθέσιμη, μπορούμε εναλλακτικά, να θρυμματίσουμε μερικά δισκία μαζί στο γουδί.


  Pasted Graphic

  Xυμός με σπιρουλίνα

  Yλικά (για 1 χυμό)

  •1 μήλο
  •1 πορτοκάλι
  •3 φέτες ανανά
  •1 κουταλάκι σπιρουλίνα

  Eκτέλεση : Bάζετε τα φρούτα στον αποχυμωτή και μόλις πάρετε το χυμό τους, προσθέτετε τη σπιρουλίνα. Aνακατεύετε καλά, μέχρι να διαλυθεί η σκόνη, και σερβίρετε.


  Nτιπ με σπιρουλίνα

  Yλικά (για 1 μπολ)
  •12 αμύγδαλα καθαρισμένα
  •2 κουταλάκια σπιρουλίνα σε σκόνη
  •1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  •1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  •3 σκελίδες σκόρδο
  •1 φρέσκο κρεμμύδι
  •1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
  •1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  •2 κουταλιές σος σόγιας

   

  <a href="//

  bionike new

  miriam quevedo

  Για άμεση επικοινωνία:

  • Τηλ./Φαξ: 215.50.03.990
  • e-mail: info@megapharma.gr