delivery iconenthema contacticons mail orderantikatavoli iconenthema eidikos

Δημητριάδου Κλειώ | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

 • Βρίσκεστε εδώ:  
 • Δημητριάδου Κλειώ

  dimitriadou-kleio
  Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
  Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
  Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία
  Μέλος πανελληνίου συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Γραφείο
  Πευκών 4, Νέο Ηράκλειο (σταθμός HΣΑΠ)
  Τηλ: 210-28.01.324

  Η σωστή διατροφή στις μέρες μας αποκτά ολοένα και περισσότερη σημασία. Σύμφωνα με μελέτες αποδεικνύεται συνεχώς πως το αυξημένο σωματικό βάρος επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς μας όπως η υγεία μας, η ενεργητικότητα, η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή μας. Μέσα από ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει είτε αυτοί είναι ιατρικής φύσεως είτε αισθητικοί.

  Λιπομέτρηση

  Μέτρηση του ποσοστού του σωματικού λίπους με ειδική συσκευή που βασίζεται στη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδισης. Η μέτρηση αυτή επιτρέπει τον ακριβή υπολογισμό του ιδανικού σωματικού βάρους και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα της συστηνώμενης διατροφής. Η μείωση του σωματικού λίπους καθώς και η επίτευξη ενός υγιούς σωματικού βάρους είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία, τη φυσική κατάσταση αλλά και για την εμφάνιση.

  Μέτρηση Μεταβολισμού Ηρεμίας

  Μέτρηση της ημερήσιας κατανάλωσης θερμίδων σε κατάσταση ηρεμίας ή ανάπαυσης , με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Η μέτρηση αυτή επιτρέπει τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής με το μέγιστο δυνατό όφελος. Συγχρόνως δίνει τη δυνατότητα υπολογισμού της απαραίτητης χρονικής διάρκειας για την επίτευξη του στόχου της εκάστοτε δίαιτας.

  Σύνταξη διαιτολογίου για κλινικά περιστατικά
  • 3 Καρδιαγγειακά προβλήματα
  • 4 Γαστρεντερικές παθήσεις
  • 5 Διαβήτης
  • 6 Νεφροπάθειες
  • 7 Υπέρταση
  • 8 Διαταραχές λήψης τροφής
  Σύνταξη διαιτολογίου για όλες τις ηλικιακές ομάδες
  • 9 Παιδική διατροφή
  • 10 Ενήλικες
  • 11 Εγκυμοσύνη και θηλασμός
  Στο ιατρείο της κας Δημητριάδου, για την μέτρηση του μεταβολισμού υπάρχει το μηχάνημα FitMate

  Το Fitmate διαθέτει μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία είναι θεμελιώδη για τον τομέα της διατροφής,τον ελέγχο του βάρους και των μεταβολικών διαταραχών γενικότερα. Το Fitmate αποτελειται απο ενα εύχρηστο αλλά πλήρες πακέτο στο οποίο περιλαμβάνονται:

  Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας (RMR – Resting Metabolic Rate)

  Το Fitmate μας επιτρέπει να εκτελέσουμε το τεστ του Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR) εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Ο εξεταζόμενος ξαπλώνει ήρεμος σε ένα κρεβάτι ή κάθεται σε καρέκλα ή πολυθρόνα για 10-15 λεπτά και αναπνέει μέσα από μία μάσκα. Το Fitmate εμφανίζει τα αποτελέσματα και σχετικά μηνύματα ελέγχου ποιότητας (διαρροή μάσκας, μη αποδεκτό μοτίβο αναπνοής κλπ). Στο τέλος του τεστ τα αποτελέσματα τυπώνονται αυτόματα από τον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή.

  Πρόγραμμα Ελέγχου Βάρους

  Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνεται η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού είναι ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου προγράμματος ελέγχου βάρους με βάση τον μεταβολισμό του εξεταζόμενου. Το Fitmate περιλαμβάνει ένα ισχυρό, εύχρηστο πρόγραμμα για τον καθορισμό του ιδανικού προγράμματος απώλειας βάρους βασισμένο στην ιδανική ημερήσια θερμιδική πρόσληψη και στο επίπεδο άσκησης. Η εκτίμηση της ενεργειακής δαπάνης που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής του εξεταζόμενου είναι δυνατή μέσα από ειδικά ερωτηματολόγια και άμεσες μετρήσεις με βηματομετρητές ή καταγραφικά φυσικής δραστηριότητας.

  Ανάλυση Σύστασης Σώματος
  Η ανάλυση της σύστασης του σώματος είναι μία από τις πιο σημαντικές μετρήσεις για να δούμε αν μέσω της προπόνησης / άσκησης έχει μειωθεί το σωματικό λίπος και έχει αυξηθεί η άλιπη μυϊκή μάζα.

   

  Το Fitmate προσεγγίζει την εξέταση αυτή με διαφορετικούς τρόπους:
  • Μέτρηση δερματικής πτυχής
  • Εισαγωγή δεδομένων
  Εισαγωγή δεδομένων

  Εάν βασίζεστε σε άλλες συσκευές για την σωματική σύσταση (π.χ. ΒΙΑ ή DEXA) μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της μέτρησης στο πλαίσιο διαλόγου του Fitmate. Αυτό  επιτρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης των δεδομένων της αξιολόγησης και να δίνουμε μία ολοκληρωμένη αναφορά (report).

  Καταγραφή Τρόπου Ζωής και Φυσικής Δραστηριότητας

  To Fitmate περιλαμβάνει συγκεκριμένα εργαλεία για να βοηθήσει την αξιολογηση και την καταγραφή της φυσικής δραστηριότητας . Η καθιστική ζωή και το μεταβολικό σύνδρομο είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που εφαρμόζεται η καταγραφή αυτή. Με το Fitmate μπορείτε να εκτιμήσετε την ημερήσια ενεργειακή δαπάνη με την χρήση διαφορετικών αλγορίθμων. Στο πακέτο του Fitmate συμπεριλαμβάνεται και ένας βηματομετρητής. Το λογισμικό του Fitmate μετατρέπει τα βήματα ανά ημέρα σε ενεργειακή κατανάλωση (kcals/ημέρα).

  Ανθρωπομετρικά τεστ

  Εκτός από το RMR το Fitmate διαθέτει και μια σειρά από τυποποιημένα τεστ για να μας βοηθήσει να φτιάξουμε μία εκτενή αναφορά που θα αντιπροσωπεύει την συνολική φυσική κατάσταση του εξεταζόμενου.

  Ανθρωπομετρικά: (ΒΜΙ, περιφέρειες σώματος, αναλογία μέσης - γοφών)

  Καρδιαγγειακά: (Καρδιακός ρυθμός ηρεμίας, αρτηριακή πίεση ηρεμίας)

  Σύσταση Σώματος: Στοιχεία απο δερματοπτυχόμετρο, ΒΙΑ ή DEXA

  Κάθε μία από τις παραπάνω μετρήσεις συγκρίνεται με τις φυσιολογικές τιμές και ταξινομείται σε μια διαβαθμισμένη κλίμακα (πολύ χαμηλά, χαμηλά, μέτρια, καλά, πολύ καλά, άριστα)

  Video Παρουσίαση

  bionike new

  miriam quevedo

  Για άμεση επικοινωνία:

  • Τηλ./Φαξ: 215.50.03.990
  • e-mail: info@megapharma.gr