Όλα τα Brands

 • Βρίσκεστε εδώ:  
 • Polysianes Klorane P.Fabre

  orangepolysianes

  Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Πολυνησία,το 1989, οι εθνοβοτανολόγοι της Pierre Fabre,ανακάλυψαν το ιερό,αρωματικό λαδι των ντόπιων.Το MONOI.

  Παρατήρησαν πως το δέρμα τόσο των γυναικών,όσο και των ανδρών των απομακρυσμένων αυτών νησιών είναι εξαιρετικά λείο και απαλό. Πρόσεξαν πως και τα μαλλιά τους χαρακτηρίζονται από δύναμη, στιλπνότητα και υγεία. Το μυστικό τους δεν ήταν βέβαια άλλο, από το μαγικό MONOI DE TAHITI, το μοναδικό προϊόν περιποιησης στην Γαλλική Πολυνησία.
        

  actifs hΜελετώντας την ιστορία,τη μέθοδο παραγωγής αλλά και αναλύοντας χημικά τη σύνθεση του monoi, οι εθνοβατανολόγοι σε συνεργασία με τα εργαστήρια της Pierre Fabre, δημιούργησαν τη σειρά “POLYSIANES”, την “ΠΟΛΥ-αισθησιακή” σειρά πού σας γνωρίζουμε και προσφερουμε, παρακάτω.

  Το “Monoi de Tahiti”που χαρακτηρίζεται, πλέον από “Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης” γεννιέται κάτω από τον ήλιο του Ειρηνικού μέσα από μία απόλυτα φυσική διαδικασία. Το monoi tiare είναι το πιο διαδεδομένο monoi, βασισμένο στο άρωμα της ταϊτινής ποικιλίας γαρδένιας tiare(gardenia tahitensis). Eτσι βάζοντας σε ένα μεγάλο ξύλινο μπώλ λάδι καρύδας, προερχόμενο απο την λευκή σάρκα του καρπού, ρίχνουμε μέσα και άνθη γαρδένιας. Γιά κάθε λίτρο καρυδέλαιου βυθίζουμε περίπου 12 άνθη και αφήνουμε στον ήλιο.

  Από καιρό σε καιρό,ανακατεύουμε το μίγμα. Μετά από δέκα μέρες συνεχούς έκθεσης, το μαγικό λαδάκι μας είναι έτοιμο. Χρησιμοποιείται γιά ενυδάτωση, θρέψη και αποκατάσταση της επιδερμίδας ακόμα και σε δέρματα με ψωρίαση.

  Το λάδι monoi tiare είναι Σύμβολο της πολυνησιακής ομορφιάς και συνώνυμο του καλοκαιριού, της παραλίας αλλά και του ερωτισμού!  actif morindaMORINDA (NONI)

  Πολύτιμος καρπός τών τροπικών,χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες απο την παραδοσιακή ιατρική. Ενα πραγματικό περιουσιακό στοιχείο του πλούτου της πολυνησίας.

  Σημερα ο καρπός αυτός είναι γνωστός γιά τις μοναδικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

  Είναι το δεύτερο από τα πολύτιμα συστατικά της σειράς POLYSIANES.


  Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

  Η βιταμίνη Ε, είναι το τρίτο βασικό συστατικό της σειράς POLYSIANES. Παίζει έναν βασικό ρόλο στην συνολική προστασία της κυτταρικής μεμβράνης. Εχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έτσι βοηθάει στο να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.

  Πολύτιμο άρα συστατικό γιά όσα προϊόντα προορίζονται να μας προστατεύουν κατά τη διάρκεια της έκθεσής μας στον ήλιο

  bionike new

  miriam quevedo

  Για άμεση επικοινωνία:

  • Τηλ./Φαξ: 215.50.03.990
  • e-mail: info@megapharma.gr