Όλα τα Brands

 • Βρίσκεστε εδώ:  
 • Lanes

  lanes

  lanes_logoΤα προϊόντα Lanes, φροντίζουν για την υγεία του οργανισμού και αποτελούν τη πλέον αξιόπιστη λύση απέναντι στον πολυάσχολο τρόπο ζωής. Η Lanes, πρωτοπόρος στις βιταμίνες, στα συμπληρώματα διατροφής και στα θεραπευτικά σκευάσματα, καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σε ενέργεια και ζωτικότητα με τον πλέον φυσικό τρόπο.

  Οι πολυβιταμίνες Lanes εξασφαλίζουν τη πρόσληψη όλων των βιταμινών, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, καλύπτοντας τα κενά που αφήνει ο σύγχρονος τρόπος διατροφής.

  Τα πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής συντελούν στη διατήρηση της ισορροπίας του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος. Καθιστούν εφικτή την απόκτηση ενός υγιούς διατροφικού επιπέδου, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη δυνατή φυσική και πνευματική κατάσταση του οργανισμού.

  Τα θεραπευτικά σκευάσματα Lanes βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων για να προσφέρουν φυσική και πνευματική ευεξία και ισορροπία, χωρίς παρενέργειες και χωρίς πιθανότητες εθισμού.

  Τα προϊόντα Lanes παρασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους Καλής Παραγωγής (GMP) και ελέγχονται στα διαπιστευμένα εργαστήρια του παραγωγού Οίκου GR.Lanes Health Products , ώστε να εγγυάται η ασφάλεια και η αποτελεσματική τους δράση.

  bionike new

  miriam quevedo

  Για άμεση επικοινωνία:

  • Τηλ./Φαξ: 215.50.03.990
  • e-mail: info@megapharma.gr